6TH GEAR CREATINE COMPLEX

31.90 Excl. BTW

LemonOrange
Wissen
Artikelnummer: 6TH GEAR CREATINE COMPLEX Categorie: Brand: STACKER NVE

Beschrijving

VOOR- EN NADELEN

  • Bevat maar liefst 6 vormen creatine
  • Unieke combinatie met alpha liponzuur en beta-alanine
  • Niet iedereen reageert er even goed op

OMSCHRIJVING

6th Gear Creatine Complex van Stacker 2. Met dit product train je direct in de hoogste versnelling. Wanneer je eenmaal 6th Gear Creatine Complex gebruikt hebt neem je nooit meer genoegen met minder. 6th Gear Creatine Complex is de top in het creatine segment. Dit is trainen in de 6e versnelling.

6th Gear Creatine Complex bevat niet 1, maar 6 vormen van creatine. Niet voor niets zijn de resultaten die je met 6th Gear Creatine boekt ongekend! Door de jaren heen zijn er veel tevreden klanten van dit product. Zij vinden dit product naast erg effectief ook erg lekker, niet onbelangrijk!

DE UNIEKE WERKING VAN 6TH GEAR CREATINE COMPLEX

Het is onomstreden dat 6th Gear Creatine Complex  de zes meest effectieve creatines bevat. En niet onbelangrijk: geen enkel ander product bevat deze zes gecombineerd. Iedere serving levert je 6.000 mg superieure creatine!
Overtuig jezelf van de unieke en opimale werking van 6th Gear Creatine Complex. Neem niet langer genoegen met middelmatige supplementen maar kies voor het beste en meest effectieve creatine product dat verkrijgbaar is.

AANBEVOLEN GEBRUIK 6TH GEAR CREATINE COMPLEX

Gebruik dit product dagelijks. Op trainingsdagen neem je 2 maatscheppen opgelost in 200 ml water direct na de training. Op niet trainingsdagen neem je ’s morgens 2 maatscheppen opgelost in 200 ml water. Voor het beste resultaat minimaal 8 weken gebruiken.

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

6TH GEAR CREATINE COMPLEX 3

Extra informatie

Inhoud

1135 gram

Smaak

Lemon, Orange

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “6TH GEAR CREATINE COMPLEX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS VERZENDING VANAF €100,00 | VOOR 18:00 BESTELD (MA-VR), MORGEN IN HUIS

Cart
Your cart is currently empty.