BCAA MEGA CAPS

18.9034.90 Excl. BTW

Wissen
Artikelnummer: BCAA MEGA CAPS Categorie: Brand: OLIMP

Beschrijving

1100mg BCAA’s per capsule! De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids, oftewel vertakte keten Aminozuren. Doordat deze aminozuren niet door ons lichaam zelf kunnen worden aangemaakt moeten wij deze middels onze voeding of supplementen binnenkrijgen. BCAA’s verschillen van de andere aminozuren omdat ze onmiddellijk in de spieren opgenomen worden en niet in de lever worden opgeslagen. BCAA’s zijn van uitzonderlijk belang aangezien ze als eerste worden aangesproken wanneer de koolhydraat reserves (glycogeen) dreigen op te raken, dus bij een zware training. Het lichaam is dan niet in staat om de gevraagde brandstof (koolhydraten) te leveren, er worden dan in het bijzonder drie aminozuren vrijgemaakt. Deze drie aminozuren worden samen de BCAA’s genoemd.

VOORDELEN BCAA MEGA CAPS

  • Hoogste dosering per capsule
  • 1100mg 100% pure BCAA per capsule!
  • BCAA 2:1:1
  • Olimp Mega capsules
  • Verrijkt met Vitamine B6
  • Professional line supplement
  • 3 capsules per dosering

Neem 3 capsules 2 tot 4 keer per dag. Innemen met voldoende water. Optimale tijdstippen voor inname zijn voor het ontbijt, voor de training, na de training en voor het slapen gaan.

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling 120 caps

BCAA MEGA CAPS 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenstelling 300 caps

BCAA MEGA CAPS 4

Extra informatie

Inhoud

120 caps, 300 caps

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BCAA MEGA CAPS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS VERZENDING VANAF €100,00 | VOOR 18:00 BESTELD (MA-VR), MORGEN IN HUIS

Cart
Your cart is currently empty.