Nutrivit Essens nutritionals

Collageen – wekelijkse behandeling 7 x 50 g

24.30 Excl. BTW

Artikelnummer: nsd83 Categorie:

Beschrijving

Collageen – wekelijkse behandeling 7 x 50 g – voedingssupplement

ESSENS Collagen – Voedingssupplement Weekpakket

– wekelijkse behandeling

Inhoud verpakking: 7 x 50 g

Het voedingssupplement uit de Nutriessens-productielijn in de vorm van een heerlijke fruitgel, met sinaasappelsap uit het concentraat (min. 5%) met maracujasmaak, bevat 7 000 mg dierlijk en plantaardig collageen, acerola-extract (vitamine C), L-tryptofaan en xylitol.

Achter de productontwikkeling staat het team van de ESSENS Scientific Board, bestaande uit experts en apothekers, die al vele jaren actief zijn in de branche. Het voedingssupplement is ontwikkeld en wordt geproduceerd onder farmaceutisch toezicht in Tsjechië, in overeenstemming met de strengste EU-regels en normen. De productie is onderworpen aan GMP- en HACCP-certificering. De gel bevat geen kunstmatige kleurstoffen, gluten en lactose, een zeer lage glycemische index maakt het gebruik van het voedingssupplement mogelijk voor mensen met diabetes.

ESSENS Collagen is geschikt voor:

  • Preventie van collageenglycatie (glycatie is een natuurlijk proces waarbij suiker in de bloedbaan zich bindt aan eiwitten en schadelijke moleculen vormt genaamd AGE – Advanced Glycation End products, resulterend in een verouderende huid)
  • Verwijdering van reeds gevormde geglycosyleerde complexen uit het lichaam
  • Bij regelmatig gebruik keert de huid terug naar haar elasticiteit en ontstaat er een jonger uiterlijk
  • Positief effect op nagels en haar

Wat is collageen?
Collageen is een eiwit dat het basisbouwmateriaal vormt van bindweefsel in het organisme. De structuur van elk collageen is onderverdeeld in 28 soorten, waarvan de eerste drie de belangrijkste zijn. Type I collageen is het meest verspreide collageen in het lichaam en beslaat 90% van al het collageen in de huid, pezen, botten en ligamenten. Type II collageen komt voor in de cellulaire kraakbeenmassa. Type III collageen is vergelijkbaar met type I maar bevat meer proteoglycanen en glycoproteïnen. Vezels bieden ondersteuning met zachte, soepele weefsels zoals gladde spiercellen of zenuwvezels. Ze komen ook voor in hematopoëtische weefsels en epitheel.

ESSENS Collageenis gemaakt van gehydrolyseerd varkenscollageen type I en III en plantencollageen type II. Varkenscollageen komt voor de mens, net als zoogdieren, structureel het dichtst in de buurt. Collageen van dierlijke oorsprong is slecht oplosbaar in water en het menselijk lichaam zou het niet goed kunnen gebruiken, daarom wordt het gehydrolyseerd (een ontledingsreactie door water) om maximale efficiëntie in het organisme te garanderen. De meest waardevolle component is NATIVE (ongestoord door hitte, chemicaliën of enzymen tijdens de verwerking), niet-gehydrolyseerd plantencollageen II uit acacia dat geen pathogene factoren bevat en zijn natuurlijke structuur behoudt.

Acerola is een struik of boom waarvan de vruchten tot de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine C behoren.

L-tryptofaan is een essentieel aminozuur dat nodig is voor elke lichaamscel en bevordert de aanmaak van collageen.

De gelvorm van het voedingssupplement is primair gekozen vanwege de biologische beschikbaarheid in het organisme. Een belangrijk aspect bij de gelvorm speelde toen een smaak want puur collageen smaakt niet zo lekker, maar in combinatie met fruitcomponenten wordt de smaak heerlijk.

Praktische verpakking met een nauwkeurige dagelijkse dosering van 50 g maakt een onmiddellijke consumptie mogelijk en kan dankzij een afsluitdop over een langere periode worden verspreid.

Aanbevolen dosering: 1 pakje gel (50 g) per dag. Houd u aan het drinkregime.

Ingrediënten:Drinkwater, gehydrolyseerd collageen, xylitol, sinaasappelconcentraat (min. 5%), stabilisatoren: acaciagom, xanthaangom, zetmeel, acerola-extract (vitamine C 25%), L-tryptofaan, aroma, voedingszuur: ascorbinezuur, citroenzuur, conserveermiddelen: sorbinezuur kaliumbenzoaat, natriumbenzoaat.

Vitamine C-gehalte: 165 mg in 50 g / 206% voedingsreferentie-inname, 330 mg in 100 g / 412% voedingsreferentie-inname

Voorzorgen bij gebruik: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product wordt op de markt gebracht als voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Het is niet bedoeld voor kinderen jonger dan 3 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Fabrikant: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

LET OP, BIJ AANKOOP VAN ESSENS COLLAGEN MAANDPAKKET ONTVANGT U 2 STUKS GRATIS!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Collageen – wekelijkse behandeling 7 x 50 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.