Nutrivit Essens nutritionals

ES`Pure

19.50 Excl. BTW

Artikelnummer: hop71 Categorie:

Beschrijving

ES`Pure – voedingssupplement

Revolutionair, natuurlijk antiparasitair middel dat, dankzij zijn eigenschappen en proceduretechnologie, vergelijkbare producten op de markt aanzienlijk overtreft. Het bevat zorgvuldig gekozen, effectieve ingrediënten in een geschikte verhouding: magnesium, mangaan, aminozuur taurine en vitamine B6 en B9. Bij regelmatig gebruik hebben deze natuurlijke, actieve materialen een positieve invloed op de regeneratie van de lever en zuiveren ze het lichaam van gifstoffen.

ESSENS HOME PHARMACY Het voedingssupplement ES’Pure is ontwikkeld en geproduceerd onder farmaceutisch toezicht in Tsjechië en voldoet aan de strengste regels en normen van de EU. Alle componenten zijn uitsluitend verkregen uit natuurlijke bronnen. Er zijn geen ingrediënten chemisch bereid. Er worden geen conserveringsmiddelen, stabilisatoren of kleurstoffen gebruikt. Voor de fabricage worden alleen de beste ingrediënten van de hoogst mogelijke en gegarandeerde kwaliteit gebruikt. ESSENS HUISAPOTHEEK ES’Pure bevat geen suiker, gluten of lactose. Is volkomen veilig en niet verslavend.

Hoogtechnologische productie – revolutionaire technologische

topprocessen Alle producten van ESSENS Home Pharmacy worden verwerkt met de modernste en meest revolutionaire technologieën, waaronder micronisatie, de remming van enzymen en meerlaagse tabletcoating.

Micronisatie van kruidenextracten is een methode waarmee geneesmiddelen, natuurlijke stoffen, vitamines en mineralen hun biologische beschikbaarheid verhogen. Het is de geleidelijke reductie van grondstoffen tot een deeltjesgrootte van enkele micrometers. De resulterende stof, dankzij het grotere moleculaire oppervlak, creëert voorwaarden voor de verbetering en versnelling van het oplossen in het lichaam en uiteindelijk voor een voedingssupplement met een hogere efficiëntie.

Remming van enzymen is een proces dat resulteert in een verhoogde opname van de werkzame stoffen in de tabletten.

Meerlagige coating van een tablet is een unieke technologie die VOOR HET EERST OP DE WERELDMARKT VERSCHIJNDE VOOR DE ESSENS HOME PHARMACY-PRODUCTEN.

Door achtereenvolgens meerdere lagen met verschillende gehalten aan actieve stoffen af ​​te zetten, wordt het oplossen van de tablet optimaal getimed, wat leidt tot revolutionaire effecten die met conventionele methoden zeer moeilijk te bereiken zijn.

Actieve ingrediënten:

• Magnesium (magnesiumsulfaat)

• Magnesium (magnesiumoxide)

• Mangaan (mangaansulfaat)

• Taurine

• Vitamine B9 (pteroylmonoglutaminezuur)

• Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)

Magnesium draagt ​​bij aan het verminderen van vermoeidheid, uitputting en een optimale energiestofwisseling. In combinatie met mangaan en aminozuur taurine, heeft het een gunstige invloed op de regeneratie van de lever, die het meest prominente ontgiftingsorgaan in het lichaam is en, naast een reeks belangrijke processen, een rol speelt bij het verwijderen van gifstoffen uit het menselijk lichaam die in het bloed of lymfestelsel circuleren.

Vitaminen B6 en B9 hebben een positieve invloed op de functie van het immuunsysteem en het zenuwstelsel en dragen tegelijkertijd bij tot het behoud van psychologische functies en het verminderen van vermoeidheid en uitputting.

ESSENS THUISAPOTHEEK ES’Pure kan worden gebruikt:

• als een geschikte start bij het starten van een goed dieet

• als een algehele ontgifting van het lichaam

• om gifstoffen uit het bloed en lymfestelsel te verdrijven

• ter ondersteuning en bescherming van levercellen

Ingrediënten: Microkristallijne cellulose (stabilisator), Magnesium (Magnesiumoxide), Magnesium (Magnesiumsulfaat), Taurine, Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Mangaan (mangaansulfaat), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B9 (zuur pteroylmonoglutaminezuur), tabletcoating (hydroxypropylmethylcellulose, arabische gom, talk, calciumfosfaat, polyvinylpyrrolidon, polydextrose polyethyleenglycol, ijzeroxiden).

Aanbevolen dosering: 1 tablet per dag, bij voorkeur ‘s avonds.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Niet voor kinderen jonger dan 3 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of voorkomen.

Bewaring: bewaar op een droge en donkere plaats bij een temperatuur beneden 30 ° C, buiten bereik van kinderen bewaren

Inhoud van de verpakking: 30 tabletten

Producent: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno, Tsjechië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ES`Pure” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.