Nutrivit Essens nutritionals

ESSENS Colostrum Set

122.70 Excl. BTW

Artikelnummer: scol15 Categorie:

Beschrijving

ESSENS Colostrum Set – voedingssupplement

Set bevat:

  • Colostrum
  • Colostrum + vitamine D
  • Colostrum + curcumine

Colostrum, 60 capsules – ESSENS Colostrum is ontwikkeld en wordt geproduceerd onder farmaceutisch toezicht. Actieve ingrediënten per capsule is IgG40 (400 mg). Colostrum is de eerste melk die door de melkklieren wordt geproduceerd nadat zoogdieren zijn bevallen. Colostrum wordt gewaardeerd om zijn hoge gehalte aan vitamines (A, D, E, C, B1, B2, B6. B12, foliumzuur, pantotheenzuur, biotine, niacine), mineralen, sporenelementen (natrium, kalium, calcium, fosfor, magnesium, ijzer, jodium, chroom), eiwitten en proteaseremmers. Colostrum bevat antistoffen die effectief zijn tegen bacteriën, virussen en schimmels. Het bevat ook Lactoferrine – een multifunctioneel eiwit dat ontstekingen in het lichaam vermindert.

Colostrum + Vitamine D, 60 capsules  – ESSENS Colostrum + vitamine D is ontwikkeld en wordt geproduceerd onder farmaceutisch toezicht. Actieve ingrediënten per capsule zijn Colostrum IgG40 (400 mg), provitamine D3 (5,00 μg = 100% van de voedingsinname). Bevat alle voordelen van ESSENS Colostrum, met vitamine S, gaat ook osteoporose en de ontkalking van het lichaam tegen. Helpt de sterkte van botten en tanden te verbeteren. Helpt bij het verlagen van hoge bloeddruk.

Colostrum + Curcumine, 60 capsules  – ESSENS Colostrum + Curcumine is ontwikkeld en wordt geproduceerd onder farmaceutisch toezicht. Het bevat curcumine, rundercolostrum en zwarte peper-extract (piperine). Curcumine is het extract van de plant kurkuma en staat bekend om zijn antioxiderende en ontstekingsremmende effecten. Piperine is een extract uit de vrucht van de zwarte peperzaden en zorgt voor een betere opname van de werkzame stof in het lichaam. Curcumine heeft tot 20 keer meer efficiëntie dankzij piperine. 

 

Extra informatie

Inhoud verpakking

1 x Colostrum – voedingssupplement
1 x Colostrum + Vitamine D 60 capsules – voedingssupplement
1 x Colostrum + Curcumine 60 capsules – voedingssupplement

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ESSENS Colostrum Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!!