Nutrivit Essens nutritionals

ESSENS Home Pharmacy Bestseller Set

43.60 Excl. BTW

Artikelnummer: sethop4 Categorie:

Beschrijving

ESSENS Home Pharmacy Bestseller Set – voedingssupplementen

Set bevat:

  • Flow’EN 
  • Hoofd’ES 
  • Vitamine C 

Flow`EN, 30 tabletten –  Bevat gestandaardiseerde plantenextracten in een geschikte verhouding – kastanje, zwarte peper en vitamine C. Bij regelmatig gebruik deze natuurlijke werkzame stoffen hebben een positieve invloed op de goede circulatie van bloed in aderen en vasculaire haarvaten. ESSENS Flow’EN kan worden gebruikt om het gevoel van tintelingen en gewicht in de benen te verminderen. Om het optreden van nachtkrampen in de benen te verminderen. Ter voorkoming van het ontstaan ​​van hart- en vaatziekten.

Head`ES, 30 tabletten – Het bevat co-enzym Q10, B-vitamines evenals de gestandaardiseerde plantaardige extracten van Ginkgo biloba en zwarte peper fruit in een geschikte verhouding. Helpt hoofdpijn te verminderen. Draagt ​​bij aan een toename van hersenactiviteit. Ginkgo biloba draagt ​​bij aan de microcirculatie van de bloedsomloop, helpt een goed geheugen te behouden en verbetert het mentale vermogen.

Vitamine C, 60 tabletten – Vitamine C speelt belangrijke functies in het menselijk lichaam, het is noodzakelijk voor het leven en voor het behoud van de gezondheid van het lichaam. De belangrijke rol van zijn functie wordt gespeeld tijdens de aanmaak van collageen, wat leidt tot een gladde huid en een jeugdig uiterlijk. ESSENS Vitamine C is gemicroniseerd, wat zorgt voor een snelle opname in het lichaam met snelle effecten. Glycyrrhizine, het zoethoutextract, onderdrukt de activiteit van enzymen en verhoogt de effectiviteit en opname van vitamine C in het lichaam. De gebufferde vorm zorgt voor de bescherming van tanden en slijmvliezen van spijsverteringskanalen tegen een anders zure vitamine.

Extra informatie

Inhoud verpakking

1 x FlowʻEN – voedingssupplement
1 x HeadʻES – voedingssupplement
1 x Vitamine C – voedingssupplement

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ESSENS Home Pharmacy Bestseller Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!!