Nutrivit Essens nutritionals

ESSENS Home Pharmacy Slim´SS Set

82.70 Excl. BTW

Artikelnummer: sethop3 Categorie:

Beschrijving

ESSENS Home Pharmacy Slim´SS Set – voedingssupplementen

Set bevat:

  • 2x Slim’SS 
  • Slim’SS vit 

Slim’SS, 60 tabletten –  Revolutionaire natuurlijke producten voor het verminderen en behouden van het lichaamsgewicht, die dankzij hun eigenschappen en productietechnologie veel beter zijn dan vergelijkbare producten op de markt. Het bevat gestandaardiseerde plantenextracten in de juiste verhouding: appelvezels, groene thee-extract met catechinen en zwarte peper-extract. ESSENS Slim’SS bevat geen suiker, gluten of lactose.

Slim’SS vit, 30 tabletten – Puur natuurlijk voedingssupplement, Slim’SS vit, bevat vitamine A, D, E en K die oplosbaar zijn in vetten. Het wordt aanbevolen om ESSENS Slim’SS vit te gebruiken tijdens de tweede maand van regelmatig gebruik van ESSENS Slim’SS. Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, reguleert de activiteit van insuline geproduceerd door de alvleesklier en heeft een positief effect op het hart, de bloeddruk, de hersenactiviteit en de algehele spierkracht. Vitamine E beschermt cellen tegen oxidatieve stress en de effecten van vrije radicalen en helpt ook om veroudering te vertragen. Vitamine K ondersteunt de activiteit van de lever en heeft een aanzienlijke invloed op de goede bloedstolling.

Extra informatie

Inhoud verpakking

2 x Slim`SS – voedingssupplement
1 x Slim`SS vit – voedingssupplement

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ESSENS Home Pharmacy Slim´SS Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!! VERWACHTE LEVERING TUSSEN DE 3 - 6 DAGEN. BEZORGKOSTEN: 10€!!