Nutrivit Essens nutritionals

FlowʻEN

13.50 Excl. BTW

Artikelnummer: hop11 Categorie:

Beschrijving

FlowʻEN – voedingssupplement

Revolutionair natuurlijk product voor de bescherming van het vaatstelsel dat, dankzij zijn eigenschappen en technologie van verwerking, vergelijkbaar product op de markt ver overtreft. Het bevat gestandaardiseerde plantenextracten in een geschikte verhouding – kastanje-extract, zwarte peper en vitamine C. Bij regelmatig gebruik hebben deze natuurlijke werkzame stoffen een positieve invloed op de goede doorbloeding van aders en vaatcapillairen.

Het voedingssupplement ESSENS Flow’EN is ontwikkeld en wordt onder farmaceutisch toezicht in Tsjechië geproduceerd en voldoet aan de strengste regels en normen van de EU. Alle componenten zijn uitsluitend verkregen uit natuurlijke bronnen. Er zijn geen ingrediënten chemisch bereid. Er worden geen conserveringsmiddelen, stabilisatoren of kleurstoffen gebruikt. Voor de fabricage worden alleen de beste ingrediënten van de hoogst mogelijke en gegarandeerde kwaliteit gebruikt. ESSENS FlowʻEN bevat geen suiker, gluten of lactose. Is volkomen veilig en niet verslavend.

Hi-tech productie – revolutionaire technologische topprocessen

Alle producten van ESSENS Home Pharmacy worden verwerkt volgens de modernste en meest revolutionaire
technologieën, waaronder micronisatie, de remming van enzymen en meerlaagse tabletcoating.

Micronisatie van kruidenextracten is een methode waarmee geneesmiddelen, natuurlijke stoffen, vitamines en mineralen hun biologische beschikbaarheid verhogen. Het is de geleidelijke reductie van grondstoffen tot een deeltjesgrootte van enkele micrometers. De resulterende stof, dankzij het grotere moleculaire oppervlak, creëert voorwaarden voor de verbetering en versnelling van het oplossen in het lichaam en uiteindelijk voor een voedingssupplement met een hogere efficiëntie.

Remming van enzymen is een proces dat resulteert in een verhoogde opname van de werkzame stoffen in de tabletten. Extract van zwarte peperfruit vervult deze functie binnen ESSENS Flow’EN.

Meerlagige coating van een tablet is een unieke technologie die VOOR HET EERST OP DE WERELDMARKT VERSCHIJNDE VOOR DE ESSENS HOME PHARMACY-PRODUCTEN.

Door achtereenvolgens meerdere lagen aan te brengen met verschillende gehalten aan actieve stoffen, wordt het oplossen van de tablet optimaal getimed, wat leidt tot revolutionaire effecten die met conventionele methoden zeer moeilijk te bereiken zijn.

Actieve ingrediënten
• Aesculus hippocastanum Zadenextract
• Piper nigrum fruitextract
• Vitamine C

Actieve materialen van kastanje-extract verhogen de weerstand van haarvaten en verbeteren de veneuze tonus. Tegelijkertijd hebben ze ontstekingsremmende effecten en versnellen ze de vermindering van zwelling. Deze effecten worden gebruikt tijdens gezwollen benen en hebben een positieve invloed op nachtkrampen, spataderen en aambeien. Het verbetert de doorbloeding van bloedvaten, waardoor de bloedstolling afneemt en het ontstaan ​​van bloedstolsels tegengaat. Het versnelt de vermindering van kneuzingen.

Vitamine C is nodig voor het leven en voor het behoud van de gezondheid van het lichaam, wordt een belangrijke rol gespeeld door de functie van collageenvorming, wat belangrijk is voor de normale functie van bloedvaten. Tegelijkertijd beschermt vitamine C de cellen tegen oxidatieve stress.

Piperine is het extract van zwarte pepervruchten dat de bloedcirculatie in de slijmvliezen bevordert, de functie van sommige enzymen vertraagt, bijdraagt ​​aan de normale activiteit van het vaat- en zenuwstelsel en zorgt voor een betere opname van effectief materiaal in het organisme en de effectiviteit ervan, wat leidt tot een maximaal effect in het lichaam.

ESSENS Flow’EN kan worden gebruikt:
• om het gevoel van tintelingen en gewicht in de benen
te verminderen • om zwelling van de benen veroorzaakt door langdurig zitten te voorkomen of te verminderen
• om het optreden van nachtelijke krampen in de benen te verminderen
• om de opname van blauwe plekken te versnellen
• tijdens problemen met aambeien
• als preventie van het ontstaan ​​van hart- en vaatziekten
• tijdens het optreden van spataderen

Aanbevolen dosering: 1 tablet ‘s avonds met voedsel innemen. Het wordt aanbevolen om het drie maanden regelmatig te gebruiken. In zeldzame gevallen van verhoogde dosering, de dagelijkse dosering van 6 tabletten niet overschrijden.

Ingrediënten: Paardenkastanjezaad extract (Aesculus hippocastanum zaden), Natriumascorbaat, Zwarte peper fruit extract (piper nigrum fruit), stabilisatoren (maïszetmeel, Microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), stabilisatoren (Hydroxopropylmethylcellulose, Talk, PVP), kleurstof (ijzeroxiden en -hydroxiden).

Voorzorgen bij gebruik: Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde voeding en zijn niet bedoeld voor kinderen onder de 3 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Bewaring: Bewaar op een droge plaats bij een temperatuur beneden 30 ° C, buiten bereik van kinderen bewaren.

Producent: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno, Tsjechië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FlowʻEN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.