Nutrivit Essens nutritionals

HeadʻES

18.20 Excl. BTW

Artikelnummer: hop21 Categorie:

Beschrijving

HeadʻES – voedingssupplement

Revolutionair natuurlijk voedingssupplement om hoofdpijn te verminderen en hersenactiviteit te verhogen. Dankzij zijn eigenschappen en productietechnologie overtreft het in hoge mate vergelijkbare producten op de markt. Het bevat co-enzym Q10, B-vitamines en de gestandaardiseerde plantenextracten van Ginkgo biloba en zwarte peper in een geschikte verhouding. Bij regelmatig gebruik verhogen deze van nature actieve stoffen de toevoer van zuurstof en glucose naar de hersenen.

Voedingssupplement, ESSENS HeadʻES, is ontwikkeld en wordt vervaardigd onder farmaceutisch toezicht in Tsjechië en voldoet aan de strengste regels en normen van de EU. Alle componenten zijn uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen. Er worden geen materialen chemisch bereid, stabilisatoren of kleurstoffen worden niet gebruikt. Voor de fabricage worden alleen de beste ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit gebruikt. Head’ES capsules bevatten geen suiker, gluten of lactose, ze zijn volkomen veilig en niet verslavend.

Hoogtechnologische fabricage – revolutionaire technologische verwerking van topkwaliteit

Alle producten van ESSENS Home Pharmacy worden verwerkt volgens de modernste en meest revolutionaire technologieën, zoals micronisatie, enzymremming en meerlaagse coating van capsules.

Micronisatie is een methode waarmee geneesmiddelen, natuurlijke stoffen, vitamines en mineralen hun biologische beschikbaarheid vergroten. Het is de geleidelijke reductie van grondstoffen tot een deeltjesgrootte van enkele micrometers. De resulterende stof, dankzij het grotere moleculaire oppervlak, creëert voorwaarden voor de verbetering en versnelling van het oplossen in het lichaam. Hierdoor worden geneesmiddelen en voedingssupplementen met een hogere efficiëntie bereikt.

Enzymremming is een proces waardoor de bescherming van actieve materialen tegen mogelijke vernietiging of tegen vermindering van absorptie wordt bereikt. Het is aangewezen om sommige enzymen die aanwezig zijn in het spijsverteringskanaal, de bloedcirculatie en andere organen te deactiveren. Het uitsluiten van mogelijke schade door de activiteit van enzymen helpt om de vereiste fysiologische activiteit van actieve materialen in de producten te waarborgen. Extract van zwarte peper, met daarin de alkaloïde piperine, vervult de functie van enzymremming in ESSENS Head’ES.

Meerlaagse coating van een capsule is een unieke technologie die voor de EERSTE KEER OP DE WERELDMARKT verschijnt BINNEN DE PRODUCTEN VAN ESSENS HOME APOTHEEK.

Actieve materialen worden, indien nodig, in de kern gestoken, andere worden in meerdere lagen op de kern aangebracht. Hun vrijlating is dus optimaal getimed. Dit is in het algemeen een manier om uitstekende resultaten te bereiken die met klassieke technieken kunnen worden bereikt, maar met grote moeite.

Actieve ingrediënten:
• Co-enzym Q10
• Ginkgo biloba-extract 24/6
• Zwarte peper-extract
• Vitamine B2 (riboflavine)
• Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)

Co-enzym Q10 is een materiaal dat lijkt op vitamines. Het komt van nature voor in elke cel van het menselijk lichaam, die het gebruikt om energie op te wekken. Het vermogen om ze aan te maken neemt sterk af met het ouder worden, en daarom is het raadzaam om het lichaam bijvoorbeeld in de vorm van voedingssupplementen te voorzien. Co-enzym Q10 heeft een zeer positieve invloed op de activiteit van het hart en de inwendige organen. Het is ook aanzienlijk betrokken bij de bescherming van hersencellen tegen slijtage, beschermt het menselijk lichaam tegen tekenen van vroegtijdige veroudering en verbetert ook het geheugen.

Ginkgo biloba-boom is een van de oudste planten op aarde en wordt aanbeden vanwege zijn genezende effecten. ESSENS Head’ES-capsules bevatten een extract van de bladeren. Het is gestandaardiseerd en bevat 24% flavonoïde glycosiden en 6% terpeenlactonen. Het is vaatverwijdend (verwijdt de bloedvaten), ondersteunt de microcirculatie in het bloedsysteem, verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen en levert energie aan hersencellen. Het verlaagt de aggregatie van bloedplaatjes.

Vitaminen B2 en B6 hebben een positieve invloed op de functie van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, terwijl ze bijdragen tot het behoud van optimale mentale functies en een vermindering van uitputting en vermoeidheid.

Extract van zwarte peperfruit bevat de alkaloïde piperine. Het helpt om de slijmvliezen van bloed te voorzien. Het vertraagt ​​de functie van spijsverteringsenzymen. Het induceert thermogenese die de energetische output van lichaamsweefsels verhoogt. Dankzij piperine verhoogt een betere opname van actieve stoffen uit een tablet vooral de bereikte effectiviteit. Dit draagt ​​bij aan het bereiken van de maximale effecten in het lichaam.

ESSENS Head’ES kan worden gebruikt:
• om het geheugen en de concentratie te verbeteren
• om vermoeidheid en uitputting te verminderen
• om het immuunsysteem te versterken
• om het herstel van het lichaam te versnellen
• als verlichting bij duizeligheid
• om zoemen in de oren (tinnitus) te elimineren
• als verlichting van hoofdpijn veroorzaakt door onvoldoende oxygenatie in de hersenen
• als preventie van hoofdpijn en migraine

Ingrediënten: co-enzym Q10, Ginkgo biloba-extract (Ginkgo bilobablad Extr. 6/24), zwarte peper-extract (Piper nigrum-extract, stand. Min. 90% piperine), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B6 (pyrodoxinehydrochloride), vulstoffen (microkristallijne cellulose, maïszetmeel), stabilisatoren (hydroxypropylmetylcelulosa).

Aanbevolen dosering: 1 capsule ‘s ochtends bij de maaltijd in te nemen of tijdens het begin van een probleem. Regelmatig gebruik wordt gedurende drie maanden aanbevolen. In uitzonderlijke gevallen van verhoogde dosering de dagelijkse dosering van 6 capsules niet overschrijden.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Niet bedoeld voor kinderen onder de 3 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen of voorkomen.

Bewaring:: Bewaren op een droge en donkere plaats bij een temperatuur beneden 30 ° C. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Producent: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno, Tsjechië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HeadʻES” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.