LIQUID HMBOL – BETATOR

29.95 Excl. BTW

Artikelnummer: LIQUID HMBOL - BETATOR Categorie: Brand: XXL NUTRITION

Beschrijving

VOOR- EN NADELEN

  • Vloeibare capsules
  • Met het gepatenteerde BetaTor™ en Vita-Choline™
  • Goed te combineren met creatine
  • Maandverpakking
  • Nodig om 6 capsules per dag te nemen.

OMSCHRIJVING

Liquid HMBol is een speciale capsule met vloeibare gepatenteerde werkzame stoffen. Liquid HMBol bevat BetaTor™ en Vita-Choline™, stoffen die je normaal alleen terug vindt in supplementen in de hoogste prijsrange (MuscleTech – Clear Muscle). Wij bieden dit revolutionaire supplement nu aan voor een veel scherpere prijs.

HMB, afkorting van 3-hydroxy-3-methylbutaanzuur, is een metaboliet van het aminozuur Leucine. HMB is een stof die voornamelijk voorkomt in voedingsmiddelen als rundvlees, vis, sojabonen en alfalfa. Het nadeel hierbij is dat dit zulke kleine hoeveelheden zijn, dat het onmogelijk is als krachtsporter om voldoende HMB uit je voeding te verkrijgen. Dit plaatst HMB in hetzelfde straatje als creatine, wat ook een extreem populair product is bij niet alleen krachtsporters, maar atleten uit allerlei verschillende sporten. Het is dan ook niet voor niks dat creatine en HMB vaak worden gecombineerd en dit tegenwoordig tot één van de populairste stacks onder krachtsporters behoort.

BetaTor™ doet hier nog een schepje bovenop! Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd te hebben is HMB in vrije zuur-vorm onstaan, een ware revolutie op het gebied van HMB!

Voeg hier het splinternieuwe Vita-Choline™ aan toe, bestaande uit de chloride-vorm van de halfvitamine Choline. Choline werd in 1998 erkend als essentiële voedingsstof en is sindsdien bekend als halfvitamine. Choline ondersteunt zowel een normaal homocysteïne metabolisme en het metabolisme van vetten. Ook draagt Choline bij aan het behoud van een normale leverfunctie. Deze kenmerken maken Vita-Choline™ een perfecte combinatie met BetaTor™!

GEBRUIK

Op trainingsdagen: neem 2 capsules voor het ontbijt, 2 capsules voor en 2 capsules na de training met voldoende water (200 ml).
Op rustdagen: neem 2 capsules voor het ontbijt, 2 capsules in de namiddag en 2 capsules voor het slapen in met voldoende water (200ml).

LIQUID HMBOL - BETATOR 3

 

 

 

 

 

 

 

 

INGREDIËNTEN

BetaTor™ (Beta-Hydroxy BetaMethylbutyric zuur), Vita-Choline™ (choline chloride), capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), verdikkingsmiddel (siliciumdioxide).

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

WAARSCHUWING

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Extra informatie

Inhoud

180 vloeibare capsules

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LIQUID HMBOL – BETATOR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS VERZENDING VANAF €100,00 | VOOR 18:00 BESTELD (MA-VR), MORGEN IN HUIS

Cart
Your cart is currently empty.