Nutrivit Essens nutritionals

Slim`SS vit

4.70 Excl. BTW

Artikelnummer: hop02 Categorie:

Beschrijving

Slim`SS vit – voedingssupplement

Het voedingssupplement ESSENS Slim’SS vit is ontwikkeld en wordt onder farmaceutisch toezicht in Tsjechië geproduceerd en voldoet aan de strengste regels en normen van de EU. Alle componenten zijn uitsluitend verkregen uit natuurlijke bronnen. Er zijn geen ingrediënten chemisch bereid. Er worden geen conserveringsmiddelen, stabilisatoren of kleurstoffen gebruikt. Voor de fabricage worden alleen de beste ingrediënten van de hoogst mogelijke en gegarandeerde kwaliteit gebruikt. Het bevat geen suiker, gluten of lactose. Is volkomen veilig en niet verslavend.

Hi-tech productie – revolutionaire technologische topprocessen

Alle producten van ESSENS Home Pharmacy worden verwerkt volgens de modernste en meest revolutionaire technologieën, waaronder micronisatie, de remming van enzymen en meerlaagse tabletcoating. Micronisatie van kruidenextracten is een methode waarmee geneesmiddelen, natuurlijke stoffen, vitamines en mineralen hun biologische beschikbaarheid verhogen. Het is de geleidelijke reductie van grondstoffen tot een deeltjesgrootte van enkele micrometers. De resulterende stof, dankzij het grotere moleculaire oppervlak, creëert voorwaarden voor de verbetering en versnelling van het oplossen in het lichaam en uiteindelijk voor een hoger rendement voedingssupplementen.

Remming van enzymen is een proces dat resulteert in een verhoogde opname van de werkzame stoffen in de tabletten. Sommige enzymen hebben het vermogen om de opname van effectieve materialen te verminderen of ze te vernietigen.

Meerlagige coating van een tablet is een unieke technologie die VOOR HET EERST OP DE WERELDMARKT VERSCHIJNDE VOOR DE ESSENS HOME PHARMACY-PRODUCTEN.

Door achtereenvolgens meerdere lagen met verschillende gehalten aan actieve stoffen af ​​te zetten, wordt het oplossen van de tablet optimaal getimed, wat leidt tot revolutionaire effecten die met conventionele methoden zeer moeilijk te bereiken zijn.

Actieve ingrediënten:
• Vitamine A
• Vitamine D
• Vitamine E
• Vitamine K
• Taurine

Het puur natuurlijke voedingssupplement Slim’SS vit bevat vitamine A, D, E en K, die oplosbaar zijn in vetten. Hun moleculen zijn vergelijkbaar met die van vetten, daarom vindt hun opname tegelijkertijd met hen plaats.

Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Het heeft een positieve invloed op het gezichtsvermogen, vooral bij weinig licht. Tegelijkertijd zorgt het voor de juiste groei, ontwikkeling, kwaliteit en functionaliteit van slijmvliezen en voor bot- en bloedvorming.

Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, reguleert de activiteit van insuline die door de alvleesklier wordt geproduceerd en heeft een positief effect op het hart, de bloeddruk, de hersenactiviteit en de algehele spierkracht. Het beïnvloedt zeer effectief de vorming van cytokinen (signaaleiwitten), die ontstekingsremmende effecten in het lichaam vertoont. Vitamine D speelt een fundamentele rol bij de opname van calcium en fosfor uit de darmen. Het reguleert hun niveaus in het bloed. Fosfor en calcium zijn belangrijk voor de opbouw van botten en tanden, daarom heeft vitamine D een grote invloed op het behoud van hun sterkte.

Vitamine E beschermt cellen tegen oxidatieve stress en de effecten van vrije radicalen en helpt ook om veroudering te vertragen. Het verbetert het herstel van de wond, heeft een positieve invloed op de vorming van geslachtscellen en ondersteunt de activiteit van het zenuwstelsel.

Vitamine K ondersteunt de activiteit van de lever en heeft een aanzienlijke invloed op de goede bloedstolling. Het helpt calcium op te nemen, waardoor botten niet dunner worden en een goede ontwikkeling wordt beïnvloed. Het ondersteunt hartfuncties, nieren en verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed.

Aanbevolen dosering: 1 tablet ‘s ochtends in te nemen. Het wordt aanbevolen om ESSENS Slim’SS vit te gebruiken tijdens de tweede maand van regelmatig gebruik van ESSENS Slim’SS.

Ingrediënten:Vitamine A (retinolpalmitaat), Vitamine D (Cholecalciferol), Vitamine E (tocoferolacetaat), Vitamine K (Phylloquinon), Taurine, Microkristallijne cellulose (vulstof), Crèmes (emulgator, Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Hydroxypropylmethylcellulose (coating) .

opslag: bewaren op een droge en donkere plaats een temperatuur lager dan 30 ° C, buiten bereik van kinderen houden

Producent: Essens EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno, Tsjechië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slim`SS vit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.